Τι είναι το SEO; Το Search Engine Optimization (SEO) είναι ένα σύνολο από ενέργειες που πραγματοποιούνται σε όλα τα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας σας. Με συγκεκριμένες τεχνικές το SEO βοηθάει να βρεθεί η ιστοσελίδα σας όσο πιο ψηλά γίνεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, για χρήστες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Τα τρία σημαντικότερα στάδια του SEO είναι τα εξής:
Προώθηση Ιστοσελίδων - SEO
Είναι το SEO απαραίτητο; Έχετε ένα όμορφο και λειτουργικό website αλλά είναι δύσκολο κανείς να το βρει;  Θα δημιουργούσατε ποτέ μια σύγχρονη επιχείρηση σε ένα αποκλεισμένο μέρος χωρίς πρόσβαση; Τότε γιατί να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα χωρίς να εξασφαλίσετε ότι σε αυτήν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όσοι αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης κάτι σχετικό με τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας;                                                                                                                Θα βγαίvετε Πρώτοι στις αναζητησεις  στο Google
SEO Friendly Site  -   SEO  Φιλική  ιστοσελίδα Είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα σας να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εφαρμοστούν τεχνικές, όπως π.χ η δημιουργία φιλικών τίτλων σε κάθε σελίδα ή η τοποθέτηση meta tags στον κώδικα της ιστοσελίδας. Πρέπει ολόκληρο το website να έχει διαμορφωθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο, αλλά και να γίνει ανάλυση των εξωτερικών παραγόντων που αποτρέπουν τη σωστή εμφάνιση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.
Βελτιστοποίηση Περιεχομένου Όσο καλή και αν είναι η σχεδίαση της ιστοσελίδας σας δεν θα πετύχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε εάν το περιεχόμενο της σελίδας σας δεν είναι κατάλληλα διαμορφωμένο. Σε αυτό το στάδιο του SEO, χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία ανάλυσης περιεχομένου διαμορφώνουμε τα κείμενα σας (ή προσθέτουμε περιεχόμενο όταν αυτό είναι απαραίτητο) ώστε να είναι οι «λέξεις κλειδιά» αντιληπτές και από τις μηχανές αναζήτησης.
Δημιουργία Συνδέσμων (Link Building) Αναλαμβάνουμε την δημιουργία εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων (links) στην ιστοσελίδα σας. Με τη πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, σας διασφαλίζουμε ότι θα έχετε μόνο υψηλής ποιότητας links από έμπιστες πηγές, που θα λειτουργήσουν θετικά για την ιστοσελίδα σας.
               Με ένα σωστό SEO η ιστοσελίδα σας θα ανέβει στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης ,  προσελκύοντας έτσι περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. * Το κόστος εξαρτάται από τα keywords, τον ανταγωνισμό καθώς και τους στόχους που θα ορίσουμε από την αρχή. * Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται εντός 30 ημερών και κάθε εβδομάδα θα βλέπετε την ιστοσελίδα σας να ανεβαίνει στις μηχανές αναζήτησης! * Για να παραμείνει η ιστοσελίδα σας σε υψηλές θέσεις αποτελεσμάτων θα πρέπει να υπάρχει μηνιαία συντήρηση το κόστος της οποίας θα καθοριστεί από την αρχή του προγράμματος.   Κάντε Κλίκ  σε  κάθε  κουμπί απο κάτω  για να δείτε πληροφορίες για κάθε απορία σας.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
WEB DESIGN IN ATHENS
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ E-SHOP
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
E-SHOP PRODUCTION
E-SHOP
KATASKEVI ISTOSELIDON STIN ATHINA
KATASKEVI ISTOSELIDON STIN ELLADA
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP
E-MAIL NEWSLETTER
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΪΤ
KATASKEVH ISTOSELIDON
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ Ε-ΜΕΙΛ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΜΑΖΙΚΑ  E-MAIL
ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟ CD ΜΕΣΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
KATASKEVI ISTOSELIDON
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ GOOGLE
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΖΙΚΩΝ E-MAIL
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ATHENS MARKETING
e-shop
e-shop
Athens marketing
Αθενς μάρκετινγκ
KATASKEVI SITE
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ      ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ        ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ       ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ     -   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ      E-SHOP       E-SHOP   SEO    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ     GOOGLE   -   WEB     DESIGN     ΣΤΗΝ    ΑΘΗΝΑ      ΑΠΟΣΤΟΛΗ     NEWSLETTER   
www.athens-marketing.com       -       e-mail:      info@athens-marketing.com   

